Voor wie?

Voor wie?

Zowel professioneel als persoonlijk
Je diepere emotionele welzijn heeft een impact op je hele leven, zowel privé als professioneel. Wanneer je emotioneel uit balans bent, komt dit tot uiting in negatieve gevoelens over jezelf, je relaties tot anderen en de professionele prestaties op je werk. Dit betekent meteen ook dat je bij coach Marc Degreef welkom bent met alle mogelijke problemen en levensvragen, zowel in een professionele context als in privéverband.

Wie is welkom bij Marc Degreef?

Privé of professioneel, er geldt slechts één voorwaarde om met coach Marc Degreef aan de slag te gaan. Zo moet je jezelf durven openstellen en – binnen een vertrouwelijke omgeving van confidentiële gesprekken – emotioneel blootgeven.

Alleen met een diepgaand en waarachtig engagement van jezelf kunnen we werken aan de achterliggende oorzaken van jouw problemen.

IN WELKE HOEDANIGHEDEN BEN JE WELKOM BIJ COACH MARC DEGREEF?

   Privépersoon
De problemen situeren zich hoofdzakelijk op privévlak. Jij beslist voor jezelf om buiten een werkgerelateerde context de coaching te volgen.

   Zaakvoerder, bedrijfsleider of manager
Hoe overstijg je als zaakvoerder, bedrijfsleider of manager je eigen beperkingen en geef je op de juiste manier richting aan je bedrijf?

   Medewerker van een onderneming
Presteert een medewerker ondermaats, maar heeft hij of zij wel een geweldig potentieel in zich? Wanneer deze zich openstelt voor de bijzondere manier van coaching van Marc Degreef, dan is je medewerker meer dan welkom.

   Een familiebedrijf in transitie of overdracht
De overdracht van een familiebedrijf naar een jongere generatie gaat vaak gepaard met heel wat negatieve emoties zoals frustraties, gevoelens van verlies,…. Hoe pak je best zo’n transitieproces aan zodat alle partijen er zich goed bij voelen.

   Expats en hun gezin
Naast de praktische beslommeringen vergt werken in het buitenland ook emotioneel heel wat van een expat en zijn gezin. Marc Degreef versnelt de aanpassing, niet alleen van de expat maar vooral van de partner - zodat jullie elke barrière in het buitenland overwinnen en zich openstellen voor deze unieke ervaring. Coaching van expats en hun gezin verloopt zowel face-to-face, telefonisch als online.