Relaties & familie

Relaties & familie

Relaties & familie

Je relatie met anderen begint bij jezelf

Problemen met je partner. Conflicten met je ouders. Non-communicatie met je kinderen. Ruzies met je broers of zussen. Strubbelingen met je collega’s of in je vriendenkring. Conflict met je zakenpartner.

De meeste relatieproblemen vinden hun oorzaak in een achterliggend emotioneel probleem, zowel bij jezelf als bij de andere. Dit betekent dat je verder moet kijken dan de concrete aanleiding van een conflict.

Coach Marc Degreef brengt allereerst de diepere problemen aan de oppervlakte. Vervolgens werken we samen aan je emotionele ‘ik’ om jezelf - én tegelijkertijd je relaties - duurzaam te veranderen. Vastgeroeste gewoontes schuiven we voor altijd aan de kant.

Hoe kan je hiermee aan de slag?

De oplossing voor relationele problemen vind je meestal … bij jezelf. Wanneer jij inzicht hebt in de dieperliggende emotionele oorzaken van je relatieproblemen, dan kan je er ook duurzaam aan werken.

Tijdens diepgravende sessies analyseer je samen met Marc Degreef wat jou in deze situatie heeft gebracht. Daarbij gaan we veel verder en dieper dan de mogelijke aanleidingen van het conflict of de voor de hand liggende twistpunten. Dankzij deze diepgravende inzichten kan je gericht en stap voor stap de problemen blijvend aanpakken.

Wil je meer info?

Ontdek de gratis infobundel:

"Menselijke relaties en familiale relaties"