Over Marc

Over Marc

Mijn doel? Jou gelukkig maken!

Vooraleer zich als coach verder te ontwikkelen, werkte Marc vele jaren als ingenieur in de bouwsector. In 2003 gooide hij het roer volledig om. Zijn analytische geest gebruikt hij niet langer om bouwprojecten aan te sturen, wél om te bouwen aan het emotionele welzijn van zijn cliënten. Marc gebruikt als coach een nieuwe en innovatieve coachingsaanpak, gebaseerd op zijn eigen levens- en werkervaring en wetenschappelijk onderbouwd dankzij talrijke opleidingen.

Het levensdoel van Marc

Het levensdoel van Marc zat niet in de oplevering van feilloos gerealiseerde bouwprojecten, wél in het gelukkig maken van anderen. Na een eigen persoonlijke crisisperiode en meerdere werkervaringen in het binnen- en buitenland, groeide dit besef bij hem langzaam maar onmiskenbaar.

Marc besloot zijn hart – zijn diepere ‘ik’, zeg maar – te volgen én ontwikkelt zich sinds 2003 als coach. Anderen helpen – zowel op persoonlijk, professioneel als relatievlak – maakt Marc gelukkig. Het is zijn levensdoel, zijn passie geworden.

Een coachingstraject bij Marc verloopt niet vrijblijvend. Marc engageert zich volledig in de dieptecoaching, hij verwacht van zijn cliënten hetzelfde. Zijn verleden als ingenieur gebruikt hij om analytisch en via synthese doelgericht aan de slag te gaan.

Wil jij werken aan je diepere 'ik'?

Ontmoet Marc